You are here:   Начало Новини Новини туризъм чужбина НА ПОЧИВКА В ЛИЦЗЯН

НА ПОЧИВКА В ЛИЦЗЯН

Китай е огромна страна, която определено има какво да предложи на туристите, дошли да я опознаят. Според много хора един от най-красивите градове в цялата държава и едно от местата, които определено си заслужава да бъде видяно, е град Лицзян. Той е разположен в югозападен Китай, в провинция Юнан. Желаещите да го посетят вече имат страхотна възможност за настаняване – новооткрития луксозен хотел Amandayan. Той е разположен на хълм, над защитения от ЮНЕСКО Стар град в Лицзян, което допълнително ще направи престоя на гостите му незабравим.

Хотелът се състои от сгради в традиционен стил и предлага 35 спални с тераси и изглед към града, към околностите и заснежените планини, включително Jade Dragon Snow, смятан за един от най-красивите върхове в Китай. Дизайнът му е типичен за района и пресъздава хармонията между човека и природата.

Гостите на Amandayan имат възможност да се хранят в няколко ресторанта към хотела. The Lounge е разположен в непосредствена близост до рецепцията, отворен е през целия ден и предлага западни и азиатски ястия.

В приготвянето на храната, която се предлага там, се използват биопродукти, отглеждани в района. Ресторантът Man Yi Xuan е отворен за обяд и вечеря, а менюто му включва традиционни ястия от региона.

Tea House предлага китайски закуски и чай на фона на хипнотизиращата гледка към Стария град.

В хотела има и спа център, където се предлагат различни масажи с йога и акупресура техники. В средата на двора на комплекса се намира и 20-метровият открит басейн, който се отоплява през цялата година.

източник: Днес бг

Добави коментар

Използвайте кирилица. Спазвайте добрия тон на коментарите. В противен случай може да не видите това, което сте написали.

Защитен код
Обнови

Настаняване

зададените параметри не отговарят на нито един обект или все още няма добавени обекти


Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
skyvision

Най-популярни