You are here:   Начало Новини Новини туризъм чужбина ЯПОНСКИ ,,ГОЛ,, РЕСТОРАНТ ЗАБРАНЯВА ДЕБЕЛИ ПОСЕТИТЕЛИ

ЯПОНСКИ ,,ГОЛ,, РЕСТОРАНТ ЗАБРАНЯВА ДЕБЕЛИ ПОСЕТИТЕЛИ

Четвъртък, 23 Юни 2016 20:05 Новини туризъм чужбина

Първият „гол” ресторант в Токио ще бъде открит следващия месец. Правилата са влизане ще бъдат драконовски – по-пълните посетители ще бъдат претегляни и ако са твърде дебели, ще им бъде отказан достъп. Това съобщава Агенция „Франс прес”.  По примери на заведенията в Лондон и Мелбърн, „Амрита – Санскрит за безсмъртие” – също има строги ограничения за възрастта.

Достъп до заведението е позволен само на хора между 18 и 60-годишна възраст. Те предават дрехите си и слагат хартиено бельо, осигурено от ресторанта.

„Ако сте повече от 15 килограма над средното тегло за вашия ръст, ние ще ви помолим да се въздържите от резервация”, се посочва в списък с правилата, публикуван на интернет сайта на ресторанта. Там се обяснява, че посетителите ще бъдат мерени, ако изглежда, че не попадат в диапазона за нормално тегло.

На гостите, за които се установи, че са с наднормено тегло, ще бъде отказан достъп в ресторанта и средствата им няма да бъдат възстановени. Заведението ще бъде открито на 29 юли. Всички плащания трябва да се правят предварително през страница за онлайн резервации.

В списъка с правилата се посочва, че посетителите не трябва да предизвикват неудобство за другите гости чрез докосване и разговаряне с намиращите се в близост.

Посетители с татуировки няма да бъдат допускани.

Онези, които отговарят на изискванията на ресторанта за достъп, ще бъдат помолени да заключат мобилните си телефони и фотоапарати в кутия.

Гостите ще трябва да платят 80 000 йени (750 долара) за билети, които им осигуряват храна, сервирана от мускулести мъже, носещи прашки и да наблюдават танцово шоу с мъжки модели.

Билетите за храна, които не включват шоу, ще струват между 14 000 и 28 000 йени, в зависимост от избора на меню.

източник: Нюз бг

Добави коментар

Използвайте кирилица. Спазвайте добрия тон на коментарите. В противен случай може да не видите това, което сте написали.

Защитен код
Обнови

Настаняване

зададените параметри не отговарят на нито един обект или все още няма добавени обекти


Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
SPORTS MY MALL

Най-популярни