You are here:   Начало Новини Новини туризъм България РУСКИ ТУРОПЕРАТОР СПИРА ДА ПРАЩА ДЕЦА В БЪЛГАРИЯ

РУСКИ ТУРОПЕРАТОР СПИРА ДА ПРАЩА ДЕЦА В БЪЛГАРИЯ

Туристическата компания "Аелита Тревел", която продава в Москва и Санкт Петербург туристически пакети за Русия и страни от Европа обяви, че прекратява дейността си, информира ТАСС. Туроператорът продължава да продава самолетни билети, да оформя визи и застраховки, съобщиха пред ТАСС от централния офис на фирмата в Санкт Петербург.


На сайта на туроператора се уточнява, че въз основа на федералния закон за туристическата дейност в Русия "Аелита Тревел" е преустановила дейността си във връзка с настъпването на застрахователно събитие в България, съобщи Дир бг.

Посочва се също така, че прекратяването на туристическата дейност няма отношение към други услуги, а именно отделно продажба на билети, застраховане, трансфер.

От фирмата уточниха, че спирането на дейността на първо място засяга изпращането на деца на летни лагери в България Подробности по застрахователното събитие, което е предизвикало спирането на дейността, засега не се разкриват.

 

Добави коментар

Използвайте кирилица. Спазвайте добрия тон на коментарите. В противен случай може да не видите това, което сте написали.

Защитен код
Обнови

Настаняване

зададените параметри не отговарят на нито един обект или все още няма добавени обекти


Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
skyvision

Най-популярни