You are here:   Начало Новини Новини туризъм България С 20% ПО-ЕВТИНО ЩЕ Е МОРЕТО ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

С 20% ПО-ЕВТИНО ЩЕ Е МОРЕТО ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

Вторник, 08 Август 2017 08:21 Новини туризъм България

С около 20% по-евтина ще излезе почивката на морето на министрите и висшите чиновници, които са решили да разтоварят стреса не в активния летен сезон, а през септември. От промоционалните цени очевидно са решили да се възползват мнозина. В най-предпочитаната за отдих от властта резиденция "Евксиноград" край Варна, където обикновено отмарят премиерът и президентът няма свободни места чак до 10 септември. Същото е положението и в почивната база на МС в "Шабла".

От бонуса няма да могат да намажат депутатите. Тяхната лятна ваканция ще продължи до 1 септември, за когато е насрочено първото им заседание след лятната ваканция.

За останалите обаче апартамент в хотел "Тунела" в "Евксиноград", където навремето е отсядал и соцлидера Тодор Живков, ще излезе 210 лв., като офертата за октомври пада дори до 180 лв. През активният сезон нощувка в апартамент там излиза 260 лв. За по-малък апартамент пък сумата е 120 лв., вместо 150 лв.Почти толкова струва и бунгало до брега на морето. Ако в него обаче има сауна, цената скача двойно.

Най-евтино обаче е в хотел "Манастира", където за септември една стая лукс излиза 100 лв. За "Слънчевото бунгало", което се намира на самия плаж и където обикновено отсядат премиерът и президентът, цената е със 100 лв. по-ниска.

Добави коментар

Използвайте кирилица. Спазвайте добрия тон на коментарите. В противен случай може да не видите това, което сте написали.

Защитен код
Обнови

Настаняване

зададените параметри не отговарят на нито един обект или все още няма добавени обекти


Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
SPORTS MY MALL

Най-популярни