You are here:   Начало Още... Автомобили НОВИЯТ CHEVROLET CAPTIVA 2011 - ПО-МОЩЕН, ПО-ПРАКТИЧЕН, ПО-ПОЛЕЗЕН

НОВИЯТ CHEVROLET CAPTIVA 2011 - ПО-МОЩЕН, ПО-ПРАКТИЧЕН, ПО-ПОЛЕЗЕН

Новият Chevrolet Captiva e sамоуверен SUV-модел, с изчистен дизайн и практичност. Следвайки успешните стъпки на своя предшественик, новият Captiva е по-добър от него – истински боец, който ще ви съпътства еднакво успешно в спортното хоби и в семейното ежедневие.

Новото самочувствие на модела е отразено отлично и в обновената външност. По-динамичен от своя предшественик, новият Captiva следва елементите от актуалната самоуверена стилистика на марката Chevrolet. Със своя подчертано клиновиден профил, снижаваща се напред долна линия на динамично оформените очертания на страничните прозорци и широка, стабилна стойка, моделът с 5/7 места моделът впечатлява с атлетизъм. Всеки нов щрих в дизайна добавя ново качество към този автомобил, който е също толкова приятен и впечатляващ и за шофиране.
По отношение на вътрешното пространство, Captiva е изцяло обновен. Посреща ни отново просторен и ведър интериор на модела, но накъдето и да насочим поглед, виждаме едно чудесно ниво на качество и практичност. Изключително гъвкав и адаптивен като своя предшественик, новият Chevrolet Captiva предлага три реда седалки с възможност за индивидуална подредба на модулен принцип, позволяваща също толкова лесен превоз на големи предмети, колкото и удобно настаняване на до седем на брой пътника. Достъпът до местата на третия ред е улеснен максимално от възможността за сгъване и завъртане напред на седалките на втория ред. Когато най-задните седалки не са необходими, те могат да се сгънат практически наравно с пода, формирайки багажно пространство до втория ред седалки с обем до 769 литра. Ако се нуждаете от още повече пространство, можете да сгънете заедно седалките от втория и третия ред, създавайки един от най-обширните багажници в този клас - с обем  1 577 литра.

Обновеното и по-луксозно вътрешно пространство на Captiva вече предлага редица нови материи и повърхности. Част от серийното оборудване са възможността за включване на външен плейър и Bluetooth-интерфейса, позволяващ удобно управление на устройствата с вградените във волана бутони. Вашите любими мелодии ще звучат още по-добре благодарение на подобрената шумоизолация на челното стъкло, вратите и тавана, водеща до намаляване на шумовете от контакта с пътя, насрещния въздушен поток и работата на двигателя.

Под предния капак ще откриете един от четирите нови мощни двигатели – всички в съчетание с последно поколение шестстепенни механични и автоматични трансмисии, гарантиращи динамично и комфортно пътуване. Независимо по какъв път ще поемете, бъдете уверени, че ходовата част на всички версии на Captiva е конструирана и настроена за постигане на по-добра динамика на пътя, по-стабилно поведение в завой и впечатляващо ниски колебания на каросерията, гарантиращи комфорт и удоволствие зад волана при всяко пътуване.

Captiva предлага шест въздушни възглавници за защита на пътниците – две фронтални и странични за водача и пътника до него, както и странични тип „завеса” за защита на пътниците на външните места на задните седалки. Отпред са инсталирани триточкови предпазни колани с устройства за натягане и ограничаване на усилието, а на външните места на задния ред са предвидени точки за бърз и сигурен монтаж на детски столчета по системата ISOFIX.

Добре е да знаеш, че системата за контрол на сцеплението осигурява отличен контакт с пътя, че електронният контрол на стабилността елиминира тенденциите към поднасяне на предните и задните колела и че системата за подпомагане на водача при внезапно спиране е готова винаги да съкрати спирачния път в критична ситуация на пътя. Всички тези системи са част от серийното оборудване на Captiva.

Друга система за сигурност, отбелязваща своя дебют при Captiva е Hill Start Assist. Тя задържа автомобила автомобила при потегляне на наклон от 3%, или повече, за 1,5 секунди след отпускане на спирачния педал, за да предотврати потеглянето назад и да осигури сигурно и плавно потегляне за Вас и Вашите пътници. Спускането по наклон също е много по-сигурно благодарение на нашата Descent Control System. Тази електронна система автоматично намалява скоростта при движение по стръмни склонове, което означава, че няма да Ви се налага да натискате непрекъснато спирачния педал.

Можем да заключим, че като цяло новият Captiva се приближава максимално към представата за съвършения SUV-модел.

Добави коментар

Използвайте кирилица. Спазвайте добрия тон на коментарите. В противен случай може да не видите това, което сте написали.

Защитен код
Обнови

Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
SPORTS MY MALL

Повече информация: