You are here:   Начало
Автомобили
Туристически автомобили, офроуд автомобили, автомобили с висока проходимост, off road

RENAULT KOLEOS - И В ПЛАНИНАТА И В ГРАДА КАТО У ДОМА

Вторник, 23 Юни 2009 21:23 Ваклина Тодорова
Печат ПДФ
Общ изглед на автомобилаЛекотата, с която Renault Koleos се движи както в града, така и по пресечена местност, е ключово предимство на модела. Той лесно си проправя път в интензивния трафик и може да бъде паркиран на практика навсякъде. Макар да преодолява задръстванията безпроблемно, Koleos далеч не е „градско момче”. Ако Rеnault Koleos трябва да се опише с едно изречение, то би било: „И в планината, и в града се чувства като у дома”.
Последно променен на Вторник, 23 Юни 2009 21:52
 

ШВЕДСКИЯТ КРОСОУВЪР VOLVO XC60 - НОМЕР 1 СЛЕД ЛЮТА БИТКА

Неделя, 21 Юни 2009 20:19 Ваклина Тодорова
Печат ПДФ

Volvo XC60Новото Volvo XC60 e автомобил 4x4 на 2009 г. Шведският кросоувър надделя след люта битка с конкурентите си – BMW X6, Mercedes GLK и VW Tiguan. Скандинавският SUV отвя претендентите си с изтънченост, класа, лукс и уникални системи за безопасност. Новият шампион показа нагледно бъдещето ново лице на Volvo. Със съвременен спортен дизайн, изчистени линии и модерно оборудване новото Volvo XC60 заслужи признанието и на най-критичните автомобилни специалисти.

Последно променен на Неделя, 21 Юни 2009 22:20
 

SANDERO STEPWAY ПРОТЯГА РЪКА КЪМ МЛАДИТЕ С ПРИСЪСТВИЕ, ПЕРСОНАЛНОСТ И ЦЕНА

Петък, 19 Юни 2009 22:04 Ваклина Тодорова
Печат ПДФ

Dacia Logan StepwayУспехът на Logan импулсира Renault да продължи развитието на новото си семейство евтини автомобили, като предложи модела Sandero. Той също намери сериозен прием сред купувачите – досега над 60 000 реализации в Европа от лансирането му през юли 2008-а. Renault не спря дотук, направи поредната си нова стъпка с Dacia, като представи SUV-вариант, наречен Sandero Stepway. Този автомобил всъщност е първият истински SUV на Dacia в 43-годишната история на румънската компания.

Dacia Sandero Stepway е евровариант на Renault Sandero Stepway, което е последната добавка в гамата на Renault за Латинска Америка, произвеждана във фабриката в Куритиба, Бразилия. Този вариант е с 1.6-литров мотор с мощност 112 к.с. с възможност за използване на гориво биоетaнол. В двете версии общите части са над 80%. Renault е инвестирало досега един милиард реала /около 400 милиона евро/ в Бразилия.

Последно променен на Неделя, 21 Юни 2009 22:26
 

КОМПРОМИСЪТ МЕЖДУ МАГИСТРАЛАТА И ПЛАНИНАТА - СУЗУКИ ГРАНД ВИТАРА II

Петък, 19 Юни 2009 12:00 Даниел Пейчев
Печат ПДФ

Сузуки Гранд Витара IIИзискванията на клиентите непрекъснато се покачват. В търсене на един автомобил за няколко цели, предлагащите големи възможности автомобили не са много. За да отидем на излет в планината, да стигнем бързо до там, а на другия ден да свършим работа в града, ни трябва нещо по-специално. Повечето всъдеходи са мудни на магистралата, бързите автомобили пък са трудни за черния път, а големите габарити на повечето мощни джипове пречат за спокойното придвижване из града. След детайлно търсене, открихме един автомобил, който предлага едно добро съчетание за нашите критерии. Гранд Витара II на японците СУЗУКИ има добри възможности за офроуд, държи се добре на асфалта и габаритите са задоволителни. Разходът на гориво също не трябва да се подценява - Японецът предлага широка гама двигатели, които, смея да твърдя, са с едни от най-добрите показатели в този аспект.

Последно променен на Неделя, 21 Юни 2009 22:21
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL