You are here:   Начало Списание

списание МАГЕЛАН, брой февруари, 2012 г.

Печат ПДФ

Уважаеми читатели,

Поради неочаквания читателски интерес, в момента се печата допълнителен тираж на списание МАГЕЛАН. За да не оставим никой разочарован от това, че не е успял да намери и да закупи пилотното ни издание, сме публикували електронен вариант на списанието.

 

Излезе от печат пилотния брой на списание МАГЕЛАН

Печат ПДФ

Уважаеми читатели,

Този брой на списание МАГЕЛАН е резултат от усърдната работа на целия редакционен екип. Надявам се в него да откриете това, което Ви интересува. Подготвили сме актуална информация и цени за зимна почивка във водещите ни ски курорти – Банско, Боровец и Пампорово. Знаем, че не малка част от запалените по зимните спортове, обичат Австрия. Затова не сме пропуснали да Ви запознаем и с някои австрийски предложения.

За всички читатели, които вече мислят и планират лятната си почивка, сме подготвили специални страници за предстоящия сезон за най-популярния сред българите турски курорт – Анталия. За следващия брой (април, 2012 г.) сме оставили останалите турски курорти, Гърция и, разбира се, България.

Не сме пропуснали и почитателите на екскурзии и кратки – уикенд почивки. Можете да се запознаете с най-популярните екскурзии на нашия пазар с кратка информация и цени за тях. Уикенд офертите са актуализирани непосредствено преди редакционното приключване на броя, за да бъдат актуални поне до следващото издание.

 


Google Translate

English Bulgarian Czech French German Greek Italian Japanese Romanian Russian
реклама
SPORTS MY MALL

Най-популярни

Препоръчано: